Handel

Redaktionen

Handel

Online forhandler af kosttilskud til hunde og kornfri kattemad i god kvalitet

HIKE sælger et bredt udvalg af foder og kosttilskud til hunde, og du kan også købe kornfri kattemad til gode priser i butikken.


Kosttilskud til hunde

Hos HIKE kan du finde et bredt udvalg af hundefoder i bedste kvalitet, og du kan helt sikkert finde lige det, som din hund, skal bruge. Der er mange forskellige producenter af dyrefoder, men få går så meget op i kvaliteten som hike.dk. Det er et firma grundlagt på en tanke om en særlig kvalitet og gode råvarer i dyrefoder, og der bruges kun danske råvarer, kød fra fritgående dyr og friskfanget fisk i opskrifterne, og det kan smages! Der er også forskellige kosttilskud til hunde til salg i butikken, og hvis din hund trænger til lidt ekstra energi eller har problemer med leddene, så kan du finde forskellige gode ting, som du kan tilføje til dens kost. Der er bl.a. lakseolie, som indeholder omega-3 og som er super godt for pelsen og leddene. Hvis din hund er træt og mangler energi, så kan det også være noget i kosten, og der kan kosttilskud til hunde være nyttige. Se mange forskellige kosttilskud til hunde på hjemmesiden.

Kornfri kattemad til gode priser

HIKE sælger et bredt udvalg af dyrefoder til gode priser, og du kan bl.a. finde god kornfri kattemad til gode priser i butikken, hvilket betyder at der ikke er majs, ris og korn i maden, men primært kød, fisk og æg, samt kartofler og ærter. Den kornfri kattemad har mere næring og er en sprængfyldt kost til en kat, der skal bruge masser af energi, fedt og protein. Hvis din kat fortjener det bedste, så er det en perfekt foder, for den smager også fantastisk – der er ingen smagstilsætningsstoffer i produkterne, og den gode smag, som dyrene elsker kommer udelukkende fra de forskellige gode råvarer, som foderen indeholder. Du kan helt sikkert finde en god foder til din kat i butikken, og der er mange forskellige spændende varianter til forskellige dyr i butikken. Find en god kornfri kattemad til din kat i butikken til en super god pris, og forkæl dit kat.