Handel

Redaktionen

Handel

Online forhandler af fugleskræmsler og trykimprægnerede hegnspæle til skarpe priser

Hos Dansk Skovudstyr finder du skarpe priser og det gælder uanset om du er på udkig efter trykimprægnerede hegnspæle eller fugleskræmsler. Kendt for deres brede udvalg, høje kvalitet og lave priser er dette et godt sted at besøge, hvis du beskæftiger dig med skovbrug.


Trykimprægnerede hegnspæle

Hos Dansk Skovudstyr finder du skarpe priser på alt indenfor skovbrug, hvad end du handler som privatkunde eller erhvervskunde. I kraft af langvarige samarbejder med deres leverandører, er de i stand til at tilbyde priser på stort set alle deres varer, som lægger sig markant under den almindelige markedspris. Du finder her et stort udvalg af vildthegn, forskellige typer hegnspæle, clips og isoleringselementer til brug ved elektriske hegn. Deres trykimprægnerede hegnspæle kommer til særligt skarpe priser, på grund af deres gode kontakter til samarbejdspartnere. Trykimprægnerede hegnspæle holder længe og kræver ikke den store pleje, hvilket gør det nemt at have med at gøre. Foruden trykimprægnerede hegnspæle finder du her også hegnsrør i galvaniseret stål, robinie pæle der er lige til at slå i og flere andre varianter. Besøg deres hjemmeside og se nærmere på de mange muligheder, de trykimprægnerede hegnspæle, der leveres på kort tid og forhandles til skarpe priser: www.dansk-skovudstyr.dk.

Solidt udvalg af fugleskræmsler 

Dansk Skovudstyr har i mange år specialiseret sig indenfor alt, hvad der hører sig til indenfor skovbrug. Deres sortiment dækker således både beklædning af højeste kvalitet og holdbarhed, materialer til brug ved opsætning og vedligehold og vildthegn samt naturligvis beskyttelse af afgrøder. Du finder således her et solidt udvalg af fugleskræmsler, som helt sikkert vil kunne tilbyde det du søger. Fugleskræmslerne kommer i forskellige versioner, og du finder således her både ballonfugleskræmsler og de mere udbredte dragefugleskræmsler. Ligeledes gør det sig gældende, at de forskellige typer både kommer i mere ensfarvede og mere farverige varianter. Afgørende for virkningen af fugleskræmslerne er, i hvilken afstand de flyver. Dette afhænger af afgrøderne og du finder på hjemmesiden således mange forskellige længder på både liner og teleskopstænger, samt forskellige monteringsløsninger. Afhængig af hvilke skadedyr du ønsker at jage bort, findes der også forskellige typer af fugleskræmsler, der imiterer forskellige typer rovfugle. Besøg hjemmesiden og læs mere her: www.dansk-skovudstyr.dk.