Handel

Redaktionen

Handel

Lej ting til festen såsom hoppepuder, rodeotyre og andet hos Funtastic

Hvis du skal holde en stor fest for børn eller voksne, så er det måske godt at vide at Funtastic tilbyder hoppepude og rodeotyr udlejning samt mange andre spændende festlige indslag. Læs mere her.


Giv børnene en god fest med en hoppeborg

Funtastic er et udlejningsfirma, som tilbyder mange forskellige super sjove hoppepuder og hoppeborge. De har enormt mange forskellige super sjove modeller, bl.a. Sea Adventure, Grand Prix, Disco, piratskibe, byggepladser og et drageslot. De er enormt store og kan gøre en hel folkeskoleklasse glade i timevis. Der er mange forskellige muligheder med en sjov hoppeborg, og flere af dem har indbyggede rutsjebaner og forskellige spændende detaljer. Der er mange flotte og spændende hoppepuder på hjemmesiden, som du kan leje, hvis du skal holde en helt særlig fest. Hvis du skal holde en stor børnefødselsdag, en skolefest eller en stor familiefest, så er det helt klart det bedste du kan gøre for børneunderholdningen. En hoppepude holdes oppustet af en kompressor, som kører i al den tid hoppeslottet er i brug. En hoppeborg er billig at leje og giver børnene mange fantastiske timers underholdning, som de aldrig vil glemme. Det er livet at kaste sig rundt i et oppustet slot med sine venner!

Få gang i festen med en rodeotyr

Hos Funtastic kan du leje mange forskellige festlige indslag, og du kan selvfølgelig også leje underholdning til de voksnes fest. Her er en rodeotyr måske mere i voksenkategorien end til børnene. Det er selvfølgelig en mekanisk tyr, der snakkes om her, og den kan dreje rundt, hoppe og springe som en rigtig tyr, og så gælder det altså om at holde fast i spændet og holde sig på ryggen af den i så lang tid som muligt. På funtastic.dk finder du billig rodeotyr udlejning, som helt sikkert vil kunne spice julefrokosten lidt op. Men man skal nok ikke sætte sig op på rodeotyren lige efter snapsen! Rodeotyr udlejning er især populært til julefrokoster, fester og foreningsfester, da det er en super sjov og spændende ting, som gør alle i godt humør. Man kan indstille den i forskellige sværhedsgrader, så alle kan faktisk være med, og det er utvivlsomt at du vil komme til at grine, når du første gang kastes af tyren og lander på madrassen. Læs mere om rodeotyr udlejning på hjemmesiden.