Handel

Redaktionen

Handel

Køb rustfrie borde og vaske til konkurrencedygtige priser

Hos den danske producent og forhandler Handy Transportvogne A/S har man i rigtig mange år sørget for at varetage danske virksomheders behov inden for udstyr til intern logistik. Man leverer til alt lige fra sygehuse til industrien, og uanset hvem kunden er, leverer man altid produkter i ekstra høj kvalitet og i funktionelle, smarte design. Kataloget spænder bredt, og tæller blandt andet rustfri vaske, rustfri borde og flere andre. Læs mere om det hele i artiklen herunder.


Rustfrit bord - Se udvalget til sygehuse og erhverv hos Handy Transportvogne A/S

Der er mere end én god grund til at have Handy Transportvogne A/S med i sine overvejelser, hvis du og din virksomhed står over for at skulle bestille nye rustfri borde af den ene eller anden art. Mangler I et godt sted at købe ny rustfri vask, f.eks. til køkkenet i jeres virksomhed eller lignende, kan I også roligt regne med at den danske erfarne virksomhed leverer varen. Det er først og fremmest kvaliteten som adskiller deres rustfri borde, rustfri vaske og lignende produkter fra konkurrenterne. Man sørger altid for at gøre sig ekstra umage uanset hvilken type produkter der er tale om, både når der f.eks. skal designes nye rustfri borde, samt senere hen når man skal vælge materialer til produkterne.

Rustfri vask til klinik og hospital - Bestil via handy.dk

En anden fordel ved en rustfri vask eller rustfri borde fra Handy Transportvogne A/S er, at man har et skarpt øje for brugervenlige design. Man kan være helt sikker på, at både rustfri borde og en rustfri vask fra dem er nem at anvende, og rar at arbejde ved. En vigtig faktor, når det gælder interiør til erhvervsbrug af enhver slags; også rustfri vask og rustfri borde.

Vil du se nærmere på det brede katalog fra producenten, deriblandt rustfri borde og rustfri vaske, så besøg deres hjemmeside når du har tid.