Handel

Redaktionen

Handel

Hyundai og SEAT leasing plus salg

Der er mange fordele ved at lease, og hos Storgaard Biler tilbydes både privatleasing og erhvervsleasing af SEAT. Du kan også købe både nyt og brugt, og du finder også mange biler fra Hyundai inkl. KONA, der er en af de mest efterspurgte modeller fra denne fabrikant. Læs mere på storgaardbiler.dk.


SEAT leasing til attraktive priser hos Storgaard Biler

Storgaard Biler tilbyder SEAT leasing til erhvervskunder og til private. Der er flere valgmuligheder heriblandt Arona, Tarraco, Leon Sportstourer og Ateca. Der er flere fordele ved at handle hos Storgaard Biler, men det hænger mest af alt sammen med, at der kræves en rigtig lav førstegangsbetaling, samtidig med at de månedlige omkostninger er holdt nede. Det betyder mere køreglæde for færre penge. Gør som mange andre i Esbjerg, Ribe, Vejen og andre områder i nærheden af bilbutikken i Bramming, og vælg SEAT leasing hos Storgaard Biler. De tilbudte muligheder inden for privatleasing og erhvervsleasing opdateres hele tiden, når der kommer nye biler på markedet. SEAT leasing har aldrig været mere favorabelt. Få fat i din drømmebil på ganske kort tid!

Hyundai KONA - En testvinder

Hyundai KONA er en af de eftertragtede modeller fra denne bilgigant, og hos Storgaard Biler tilbydes forskellige udgaver af Hyundai KONA. Helt konkret betyder det, at du kan tilvælge et væld af features, som gør din nye bil til noget unikt. Oplev denne testvinder nær Esbjerg i det store bilhus i Bramming. Kom forbi, og få en prøvetur i den særprægede Hyundai KONA, som er lidt af en unik spiller på markedet. Det er ikke tilfældigt, at så mange danskere sværger på denne bilmodel. Find selv ud af, hvad der har betaget så mange mennesker. Læs mere om Hyundai KONA på www.storgaardbiler.dk, og book en prøvetur!

Tag forbi Storgaard Biler nær Ribe, og prøv den eksklusive Hyundai KONA. På storgaardbiler.dk kan du læse mere om modellen her samt SEAT leasing og køb.