Handel

Redaktionen

Handel

Hos Dansk Skovudstyr kan du bl.a. købe trykimprægneret hegnspæle og robinie pæle

Skal du bygge hegn, og vil du gerne finde de bedste materialer, der er at finde på markedet? Hos www.dansk-skovudstyr.dk finder du bl.a. de holdbare trykimprægnerede hegnspæle samt de naturligt smukke og solide robinie pæle – begge slags i flere længder, til skarpe priser og til dine behov.


Trykimprægneret hegnspæle

Skal du finde materialer til et holdbart hegn, der kan klare alt slags vejr? Hos Dansk Skovudstyr finder du de solide, trykimprægnerede hegnspæle af højeste kvalitet på markedet – her er de trykimprægnerede hegnspæle nemlig af klasse IV. Med trykimprægnerede hegnspæle får du både et solidt, naturligt og stærkt grundlag for dit nye hegn, hvad end du skal bruge hegnet til. Hos Dansk Skovudstyr går de op i, at arbejdet med og monteringen af deres trykimprægnerede hegnspæle er let og lige til – derfor er pælene firkantsspidset, så de let kan bankes i jorden, og samtidig er de afrundet på toppen, så du slipper for splinter under opsætningen. Find de bedste trykimprægnerede hegnspæle til dit næste hegn hos Dansk Skovudstyr.

Smarte robinie pæle

Vil du gerne bygge et hegn, der er smukt og præget af naturens egen karakteristika? Med de flotte robinie pæle får du et yderst solidt produkt til dit næste hegn. Særligt for robinie pæle er, at de ikke er maskindrejet, og derfor varierer en smule i tykkelse og alle er unikke. Hos Dansk Skovudstyr er robinie pælene firkantsspidsede, så de er lette at placere i forskellige jordtyper. Et hegn af robinie pæle er dermed både et solidt, smukt og holdbart hegn. Hos Dansk Skovudstyr finder du robinie pælene i en masse forskellige længder, alt fra en højde på 175cm til 300cm – du kan altså nemt finde de pæle, der passer bedst til det hegn, du ønsker at bygge.

Gå på udkig efter de bedste materialer til dine udendørsprojekter hos Dansk Skovudstyr. Her finder du alverdens kategorier indenfor udendørs udstyr, du kunne komme til at mangle – alt sammen af solid og høj kvalitet.