Handel

Redaktionen

Handel

Hammer Hansen A/S tilbyder brevbakker og andre kontorartikler

Hos Hammer Hansen A/S findes der et bredt udvalg af forskellige kontorartikler, til fordelagtige priser. Det brede produktsortiment byder bl.a. på brevbakker og mange andre slags kontorartikler, som fås i god kvalitet.


Kontorartikler i god kvalitet hos en serviceminded virksomhed

Hammer Hansen A/S er udbyder af en lang række kontorartikler, som fås i høj kvalitet. De mange forskellige kontorartikler kan benyttes alle slags steder, om det er på et kontor, derhjemme, i en forening eller lignende. Sortimentet af kontorartikler byder bl.a. på kuglepenne, lamineringslommer, hæfteklammer, plastlommer, håndklædeark, stearinlys og meget andet. Med de mange forskellige muligheder kan du næsten altid finde hvad du søger. På Sydfyn og omegn leveres kontorartiklerne med egne varebiler, og der sendes med GLS eller fragtmand de resterende dele af Danmark. Læs mere om de mange forskellige muligheder på hammerhansen.dk og find de bedste kontorartikler på markedet, til konkurrencedygtige priser.

Brevbakke - Køb bakker til dokumenter og papirer

Der findes hos Hammer Hansen A/S et bredt udvalg af forskellige brevbakker, til gode priser. Med en brevbakke er det nemt og hurtigt at sortere sine papirer og vigtige dokumenter, så der altid er orden i tingene. Brevbakkerne er egnet til at stå på et skrivebord, så de er nemme og hurtigt tilgængelige, når der arbejdes. Der tilbydes både åbne og lukkede brevbakker, så der kan fås noget til alles behov og ønsker. Der findes hos Hammer Hansen A/S også brevbakker med vægophæng, hvis man ønsker et arbejdsmiljø frit for papir på skrivebordet. Ligeledes tilbydes der forskellige brevbakker i forskellige farver og størrelser, så de kan passe ind i enhver indretning. Se her, hvor du kan læse yderligere om de mange forskellige muligheder og finde den bedste løsning for dig og dit kontor.

Læs mere om alle de forskellige muligheder på hammerhansen.dk og få et bredere indblik i de mange smarte kontorløsninger, som findes hos Hammer Hansen A/S.