Handel

Redaktionen

Handel

Forkæl dig selv med fugtgivende ansigtsolie og andet ansigtspleje i bedste kvalitet

Når du leder efter produkter i høj kvalitet til selvforkælelse og velvære, skal du besøge www.badeanstalten.dk. Her finder du alverdens lækker ansigtspleje, bl.a. ansigtsolier-, cremer- og masker. Alle Badeanstaltens produkter er naturlige og håndlavede, og bag alle produkterne ligger en dyb og engageret passion for godt, dansk håndværk.


Lækker ansigtspleje

Hos Badeanstalten er der ikke langt mellem dig og din selvforkælelse. Her finder du nemlig en lang række af lækre produkter til ansigtspleje. Hos Badeanstalten gås der op i naturlig og lækker kvalitet med deres rene og gode råvarer, og her er ansigtspleje ikke bare én ting. Ansigtspleje fra Badeanstalten kan være, lige hvad du ønsker dig. Ansigtspleje er både scrubs, masker, cremer m.m. Forkæl dig selv med en af de mange muligheder af ansigtspleje fra Badeanstalten – massér nænsomt en ansigtsscrub, fordel en fugtgivende creme eller påfør en healende maske. Det er dine præferencer og dit velvære, der er førsteprioritet hos Badeanstalten, og derfor er alle produkter lavet med stor passion for luksus og selvforkælelse.

Ansigtsolie med lækre råvarer

Døjer du i perioder med tør og irriteret hud? Med ansigtsolie fra Badeanstalten, får du et produkt, der med sine lækre råvarer tilfører din hud fugt og pleje. Ansigtsolien er dit naturlige og sunde valg, hvor syntetiske ingredienser er fravalgt, så din hud ikke tager skade, men kun behandles med rene og gode ingredienser. Badeanstaltens ansigtsolie ikke bare blød- og fugtiggør din hud – den tilfører også din hud en smidighed og glød efter brug. Af ansigtsoliens råvarer er bl.a. beroligende kamille og stimulerende appelsin, der vha. sine E-vitaminer er med til at styrke din huds forsvar. På den måde er både dit velvære, din sundhed og dine hudcellers styrke opfyldt. Dét er selvforkælelse i højeste grad.

Med Badeanstaltens skønne, naturlige produkter gås der ikke på kompromis med kvalitet og velvære. Med simple, luksuriøse og rene produkter fra Badeanstalten kan du let øge din daglige selvforkælelse.