Handel

Redaktionen

Handel

FOCUS Moduler A/S tilbyder brugte pavilloner samt gode løsninger indenfor genhusning

FOCUS Moduler A/S sælger og lejer modulbyggeri, pavilloner, skurvogne og meget mere. Skal du bruge beboelsesvogne til genhusning eller vil du købe en brugt pavillon, så læs med her.


Beboelsesvogne til genhusning 

FOCUS Moduler A/S sælger mange forskellige smarte løsninger til folk, der har specifikke behov, og de er eksperter i at finde de kreative og skræddersyede løsninger i mange forskellige sammenhænge. Der er bl.a. rige muligheder inden for genhusning, for her kan beboelsesvogne eller containerhuse jo virkelig være smarte. Genhusning er, når en ejendom fx skal renoveres, ombygges eller evakueres beboerne skal have tag over hovedet indtil de kan flytte tilbage til deres hjem igen. Dertil er beboelsesvogne perfekte, for de yder et højt niveau af komfort og kan sættes op hurtigt og let og pilles ned igen lige så let. På hjemmesiden kan du læse, at de står for alt; transport, afspærring, opsætning, sammenbygning, tilførsel af kabler, vand og varme, rengøring og vedligeholdelse. Ved genhusning kan der også bestilles toiletvogne og badvogne i samme omgang. Det er smart og det går stærkt, og desuden er det slet ikke dyrt i forhold til at bygge permanente løsninger.

Køb en brugt pavillon 

Skal du bruge en pavillon, så skal du måske overveje at købe en brugt pavillon hos FOCUS Moduler A/S, for de sælger både brugte og nye ting inden for alle forskellige slags moduler. Hvis du skal bruge en billig og hurtig løsning, så købe en brugt pavillon, for den kan hurtigt sættes op og koster ikke alverden og vil helt sikkert være perfekt til dine behov. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, og de sælger brugte pavilloner til ret gode priser. De fejler ingenting, for det er bygget i holdbar kvalitet, og sådan en pavillon har mange år tilbage at leve i. Hvis du skal bruge en fællessal, et kontor, et klubhus, et øvelokale eller noget helt andet, så er der mange forskellige muligheder, og du kan finde en god billig løsning på hjemmesiden, hvor der er mange forskellige spændende at vælge imellem. Klik ind på focusmoduler.dk og find det, du skal bruge.