Handel

Redaktionen

Handel

Flot udvalg af SEAT og Hyundai biler hos Storgaard Biler

Er du på udkig efter en ny bil? Så kan du med stor fordel svinge ind forbi Storgaard Bilers hjemmeside, storgaardbiler.dk, hvor du kan se deres store og flotte udvalg af bl.a. SEAT og Hyundai biler. De sælger derudover også brugte kvalitetsbiler indenfor alle kategorier. Så kig ind og find din nye bil.


Autoriseret SEAT forhandler

Hos Storgaard Biler er de autoriserede SEAT bilforhandler og autoværksted, hvilket betyder, at de altid har de nyeste og bedste SEAT modeller på lager, når de kommer. Bilmærket SEAT er kendt for deres nytænkende biler, som skubber til den værende konventioner, her både indenfor design, men også ydeevne. Når du vælger at købe en SEAT, får du en bil med de nyeste teknologier og informationssystemer, og dette gælder selvfølgelig også deres standardmodeller. Når du køber en SEAT hos Storgaard Biler, har du derudover også selv mulighed for at gøre bilen personlig, og ud kan vælge til og fra i alt lige fra farve og andre ydre finesser, til al den indvendige teknologi. Lyder en SEAT som bilen for dig, så tag og kig ind forbi deres butik allerede i dag.

Smart Hyundai Kona 

En af de bilmodeller, som er rigtig populære hos Storgaard Biler, er den smarte Hyundai Kona. En Hyundai Kona er uden tvivl den allerbedste mini-SUB, ifølge FDM, på bilmarkedet, og dette skyldes bl.a. dens stærke og kompromisløse design, her både indeni og udenpå. Når du vælger at købe en Hyundai Kona får du ikke bare masser af plads, men samtidigt enorm køreglæde, her både i byen og på landevejene. En Hyundai Kona er nemlig udviklet med specielle dynamiske køreegenskaber, hvor dens brede og lange akselafstand, og det korte udhæng, giver bilen et godt vejgreb og sikrer stabilitet. Med andre ord, finder du altså næppe en bedre min-SUV end en Hyundai Kona, og det kan kun anbefales, at du kigger ind forbi Storgaard Biler og får booket en prøvetur hurtigst muligt.