Handel

Redaktionen

Handel

Find trailere, tilbehør og reservedele til trailere på www.trailergaardengantrup.dk

Hos Trailergaarden Gantrup kan du finde et enormt stort trailersalg. Læs mere om tiptrail og om reservedele som fx trailer stik her.


Tiptrailere i alle prisklasser

Hos Trailergaarden Gantrup kan du finde alt i trailere til gode priser, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge. De sælger trailere til alle formål til ethvert budget. Skal du fx bruge en tiptrailer, så kan du finde mange forskellige modeller og størrelser i butikken. Der er forskellige gode modeller, og en tiptrailer er den perfekte model til at køre haveaffald og den slags til genbrugsstationen. Den er nemlig sådan indrettet, at den kan tippes, hvilket vil sige, at man ikke behøver at læsse den af, når man fx skal aflevere sit haveaffald på genbrugspladsen – i hvert fald ikke i Jylland, hvor man læsser sit affald af i båse i modsætning til i København, hvor det hele skal i containere. Der er mange forskellige modeller, og du kan finde en god tiptrailer i den perfekte størrelser til dine behov – du kan endda finde en brugt trailer til en super gode pris i butikken.

Trailer stik til gode priser

Skal du bruge trailer stik, så sælges der også et enormt udvalg af reservedele og trailer tilbehør på hjemmesiden, hvor der bl.a. er et prisvenligt udvalg af trailer stik. Der er forskellige at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge i butikken. Find et godt og solidt trailer stik, som holder resten af din trailers levetid og vælg imellem mange forskellige spændende reservedele og tilbehør til gode priser på siden. De sælger stort set alt i tilbehør til trailere – både elektronik og mekaniske reservedele, som bolte, skruer, bander, spændebånd, kroge, led og meget mere. Når man har en god trailer skal man nogle gange skifte reservedele, men ellers kan den nok holde resten af livet og man behøver på den måde ikke kassere den, hvis der er noget i vejen. Tit kan det løses med et par nye reservedele, for de gode trailere holder nemlig hele livet. Find lige det, du skal bruge af trailer stik og andet tilbehør på siden.