Handel

Redaktionen

Handel

Find reservedele og udstyr til din BMW eller MINI til skarpe priser hos Schmiedmann

Schmiedmann er blandt andet kendt for deres store udvalg af brugte BMW reservedele og MINI udstyr. I det følgende kan du lære dem bedre at kende, men hvis det kribler for meget i fingrene, kan du også klikke ind på schmiedmann.dk, hvis du vil blive endnu klogere på dem.


BMW reservedele til overkommelige priser

BMW reservedele behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene. Så meget går i hvert fald op for dig, så snart du første gang har haft med Schmiedmann at gøre. De har både en afdeling i Nordborg og en webshop, du kan handle på. Dermed er dine nye brugte BMW reservedele aldrig længere end en smuttur væk – ligegyldigt hvor du bor. Deres afdeling i Nordbog er bl.a. karakteriserede ved, at du i værkstedet vil møde en effektiv, professionel og dedikeret medarbejderstab, som brænder for at reparere biler til ug med kryds og slange. Og ganske ofte bliver der taget BMW reservedele i brug. Schmiedmann er nemlig specialister i BMW. Dermed er du garanteret, at ikke blot ekspertisen men også erfaringen er på plads, når du afleverer din bil i deres værksted.

Stort udvalg af udstyr til din MINI

Schmiedmann er dog også specialister inden for MINI. Derfor har de som førnævnt også et stort udvalg af MINI udstyr. Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål angående fx MINI udstyr, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det venlige, hjælpsomme og passionerede personale hos Schmiedmann allerede i dag. For uanset om du foretrækker at skrive dem en e-mail, kontakte dem telefonisk eller besøge værkstedet, kan du altid regne med at blive mødt af et smil – også hvis du spørger ind til deres sortiment af MINI udstyr. De er Danmarks billigste og har naturligvis prisgaranti på deres brugte dele.

Vælg derfor Schmiedmann næste gang, du står og mangler BMW reservedele eller MINI udstyr. Det kan i hvert fald varmt anbefales.