Handel

Redaktionen

Handel

Find hvalpepakker og hundemad i god kvalitet hos HIKE

Hver gang du klikker ind på den danske webshop HIKE, bliver du præsenteret for hvad der næsten må være et af landets bedste udvalg inden for hundefoder lige nu. Kataloget spænder bredt, og tæller udover almindeligt hundefoder til den daglige fodring også en smart hvalpepakke, diverse kosttilskud til hunde samt godbidder til hunde, til når de har opført sig ekstra eksemplarisk. Læs mere om dét i artiklen herunder.


Hundemad i topkvalitet

Siden 1984 har HIKE sørget for at danske hunde ikke er gået sultne i seng, men derimod har kunnet nyde et dejligt måltid hundemad, som har fået mange haler til at logre. Siden 1984 har virksomheden desuden også sørget for, at danske hundeejere har mulighed for at købe hundemad, i en bedre kvalitet end det man som regel finder nede hos den lokale forhandler. Hundemad fra mærket er nemlig uanset om det gælder hundemad til hvalpe, hundemad til voksne hunde i deres bedste alder, eller seniorhundemad til hunde som er ved at være lidt oppe i årene fyldt med gode ingredienser. Med gode ingredienser menes både hundemad som er sundt for hunden, og som den samtidig også med garanti vil synes godt om. I den forbindelse kan kornfri hundemad i særlig høj grad anbefales.

Hvalpepakke med de vigtigste sager

Udover ”almindeligt” hundemad finder du naturligvis også en række forskellige typer specialprodukter til hunde hos forhandleren. Blandt andet kan du købe en hvalpepakke med mange af de vigtige sager man har brug for, når man skal til at have hundehvalp. I hvalpepakken finder du udover den første sæk foder til jeres nye hvalp også et smart bæger til korrekt dosering af måltider samt en fin skål hunden kan spise fra. Ligesom resten af produkterne på www.hike.dk, holder både hundemad og hvalpepakker et ekstra højt niveau af kvalitet.