Handel

Redaktionen

Handel

Få en god nytårsaften med flotte fyrværkeri batterier og bomberør i forskellige farver

Nytårsaften er altid årets største fest, og en måde, hvorpå man virkelig kan sætte gang i festen, er ved at købe noget flot fyrværkeri. Hos Kongkrudt kan du få alt, hvad hjertet begærer, når det gælder nytårskrudt, så tag og klik ind forbi deres hjemmeside, kongkrudt.dk, og se hvilket fyrværkeri, du skal have.


Flot fyrværkeri batteri

Der er intet så flot, som et fyrværkeri batteri, der sender et væld af farver op på stjernehimlen nytårsaften. Flottere bliver det ikke, og det er altid noget alle værdsætter, ligegyldigt alder! Hos Kongkrudt har de specialiseret sig indenfor fyrværkeri, og du kan altid få et fyrværkeri batteri i den størrelse og som skyder i de farver, som du ønsker. Et fyrværkeri batteri fra Kongkrudt er altid proppet med krudt, som du aldrig har set det før, og deres fyrværkeri batteri indeholder derudover også den nyeste teknologi indenfor krudt, såsom vifteformationer, serieopskud og temposkift. Dermed får du altså altid noget ud over det sædvanlige, når du køber et fyrværkeri batteri fra Kongkrudt. Så tag endelig og hop ind forbi deres hjemmeside, hvor du kan se hele deres udvalg af fyrværkeri batterier. Herinde kan du også bestille dit fyrværkeri batteri til afhentning i deres butik, som er lokaliseret i Næstved. Skulle du have spørgsmål angående valg af fyrværkeri batteri, så ring endelig til dem!

Stort udvalg af bomberør 

Fyrværkeri er i dag ikke bare raketter, for der findes derimod mange former for fyrværkeri, såsom bomberør og fontæner. Hos Kongkrudt har de samlet et kæmpestort udvalg og sortiment af bl.a. bomberør, som fås i alle tænkelige størrelser og farver. Du kan dermed få bomberør, der kan lidt ekstra, men også enkelte og ikke så kraftige bomberør. Ligegyldigt hvad du er til, så er det dog sikkert, at du altid kan finde lige præcis den type bomberør, som du leder efter, hos Kongkrudt.

Hos Kongkrudt kan du få fyrværkeri i alle tænkelige prisklasser, så du dermed kan vælge, alt efter hvad dit behov er. Udover flotte bomberør finder du selvfølgelig også et stort udvalg af flotte klassiske raketter. Skulle du have spørgsmål angående deres fyrværkeri, såsom bomberør, så tøv endelig ikke med at kontakte Kongkrudt, da de altid står klar til at vejlede om, hvilken type krudt og bomberør, du skal bruge.