Handel

Redaktionen

Handel

DMS tilbyder serviceeftersyn og salg af diverse trucks og løftevogne

DMS har i over ti år specialiseret sig i import, salg og serviceeftersyn på alt indenfor intern transport materiel. De tilbyder kvalitetsbevidst og hurtig truck service og gaffeltruck salg i hele Danmark.


Service af trucks

Når man som virksomhed gør brug af trucks til intern transport, ved man hvor vigtigt det er at de fungerer til enhver tid og er til at stole på i driften. Det er man klar over hos DMS, der har specialiseret sig i import, handel og service af trucks af alle slags i over ti år. De er førende indenfor truck service og tilbyder en bred vifte af services, blandt andet skræddersyede aftaler om eftersyn og vedligeholdelse af maskiner af alle slags. Med deres landsdækkende truck service, kan man som virksomhed stole trygt på, at hjælpen aldrig er langt væk. Endda ikke i tilfælde, hvor der skulle opstå akut behov for truck service. Er jeres virksomhed på udkig efter kyndige serviceleverandører, er det værd at besøge DMS’ hjemmeside: www.danskmaterielservice.dk, hvor man hurtigt vil kunne danne sig overblik over de mange former for truck service og muligheder for skræddersyede aftaler, de tilbyder.

Salg af gaffeltrucks

Hos DMS har man langvarig erfaring med både service, udlejning og gaffeltruck salg. Her finder I en af de meste kvalitetsbevidste leverandører indenfor alle typer af løftevogne til brug ved intern material transport. Som virksomhed er det rart at føle sig tryg, når det kommer til intern infrastruktur, hvilket sikrer en stabil drift. Alt det har man forståelse for hos DMS, der i mange år har specialiseret sig i gaffeltruck salg og service. På deres hjemmeside: www.danskmaterielservice.dk ses det tydeligt, at der her er tale om en virksomhed, der ved hvad den har med at gøre. Med et stort og kvalitetsbevidst katalog indenfor gaffeltruck salg, er man som virksomhed stillet godt. Særligt taget i betragtning deres mange muligheder for skræddersyede serviceaftaler, der skal sikre enhver gaffeltruck den længst mulige levetid. Med speciale i service, udlejning og gaffeltruck salg, er DMS en yderst kompetent og kvalitetsbevidst partner indenfor dette område.