Handel

Redaktionen

Handel

Crowdton gør det nemt at investere stort og småt

Lad dine penge arbejde for dig, samtidig med at du sikrer en bedre Jord for fremtidige generationer. Crowdton gør det muligt med mindre investeringer såvel som større. Hvis du pt. døjer med negative renter på din formue, så er dette en glimrende måde at vende det til noget positivt.


Kigger du efter investeringer til at undgå rente udgifter på din bankkonto?

Tag de nemme fire skridt mod din første investering, og undgå rente udgifter. Klik ind på crowdton.com, og vælg dit investeringsprojekt. Dernæst opretter du dig, og så har du flere betalingsmuligheder tilgængelige. Til sidst skal du ikke gøre andet end at lade dine penge vokse og bare rolig; Det gør de helt af sig selv hos Crowdton. Der er mange danske banker, som i dag kræver rente udgifter på større formuer. Det betyder, at dine penge bliver færre og færre hvert år, og hvis det ikke skulle være nok, så gør inflationen dine penge endnu mindre værd. Hvis du vil vende tabet til en indtjening, så er en relativ sikker investeringsplatform som Crowdton glimrende. For en lav risiko kan du opnå et betragteligt og solidt årligt afkast med bindingsperioder på 5, 10 og 15 år med et afkast på henholdsvis 3, 4 og 5 % årligt. Glem alt om de negative rente udgifter, hvis du investerer i bæredygtige projekter på www.crowdton.com, som yder lån til oprettelse af solcelleparker. Derved er du med til at sikre en bedre fremtid for vores klima, som har lidt gevaldigt siden industrialiseringen.

Mindre investering er også en mulighed på crowdton.com

Du behøver ikke at være CEO og global forretningsmand for at investere hos Crowdton. På denne side kan du sagtens foretage en mindre investering. Det skal være sådan, at alle kan være med, og det gør Crowdton til en helt unik investeringsplatform. Det er helt almindelige danskere, som placerer deres penge i solcelleprojekter. Det er oftest mennesker med bæredygtige visioner, som er træt af, at deres penge bliver mindre og mindre værd hvert år på bankkontoen. Det kan godt være, at du første gang foretager en mindre investering, men mange bække små gør stor å. I sidste ende løber det op.

Uanset om du ønsker at foretage en mindre investering, eller du kigger efter en mulighed for at placere en større mængde penge for at undgå rente udgifter, så er Crowdton platformen perfekt til dig.