Handel

Redaktionen

Handel

Beskyttelsesbriller og hovedværn - kvalitetsleverandører

Bestil gode hovedværn og beskyttelsesbriller online. Skab et ordentligt miljø på arbejdspladsen, så potentielle skader kan undgås. Sikkerhedsgiganten har Danmarks største udvalg i denne branche.


Beskyttelsesbriller med og uden styrke

Besøg www.sikkerhedsgiganten.dk, og vælg beskyttelsesbriller og andet i øjenværn. Beskyttelse af øjnene er alfa omega, men den rette form for øjenværn afhænger af typen af arbejde. De almindelige sikkerhedsbriller kan benyttes til ”lette” formål. Det kunne bl.a. være til nytårsaften. Hvis man skal svejse, har man brug for øjenværn af en tung kaliber. Der er udviklet svejseskærme til formålet, du også kan shoppe via sikkerhedsgiganten.dk. Derinde finder du med garanti det rette inden for beskyttelsesbriller, som du har brug for. Køb også industrisæt og skovsæt til skovfogeden eller lignende, som har brug for erhvervsspecifik beskyttelse af øjnene. Lad Sikkerhedsgiganten hjælpe dig med at vælge de rette beskyttelsesbriller, hvis du er i tvivl. Tøv ikke med at stille spørgsmål til udvalget af øjenværn på hjemmesiden.

Hovedværn - massivt sortiment hos Sikkerhedsgiganten

I nogle brancher er det også nødvendigt med generel beskyttelse af hele hovedet. Sikkerhedsgiganten fører også hovedværn til markedsrigtige priser. Klik dig til hovedværn fra CENTURION, 3M, GROLLS og andre fabrikanter, som alle sammen er storleverandører til erhverv. Kategorien med disse er omfattende, og den indeholder også sikkerhedshjelme til byggepladsen og lignende. Du finder også klatrehjelme og mange andre typer på sikkerhedsgiganten.dk. Det er vigtigt, at man køber hovedværn, som overholder de gængse standarder. Hos Sikkerhedsgiganten er der muligheder, som overholder standarderne EN 397, EN 812, EN 12492 og også EN 50365. Læs mere om disse individuelt på hjemmesiden, eller spørg personalet for yderligere viden. Dit hoveds sikkerhed kan ikke gøres op i penge. Sørg for altid at beskytte det maksimalt, uanset om det er til dig selv eller dine medarbejdere.

Klik frem til hovedværn fra nogle af markedets bedste leverandører på sikkerhedsgiganten.dk. Det er også en hjemmeside, hvor du kan bestille øjenværn som fx beskyttelsesbriller med eller uden styrke.