Handel

Redaktionen

Handel

40 fods containere som brugt eller ny

Hos DC-Supply kan du vælge mellem det længste container mål på 40 fod, men du kan også finde modeller på 20, 10, 8 eller 6 fod. Bestil både brugt eller nyt online på www.dc-supply.dk.


40 fods mål - plads til det hele

Der sælges og udlejes 40 fods containere hos DC-Supply. Det er en længde med plads til ekstra meget, uanset om det er til fragt eller til beboelse. Hos denne leverandør fra Danmark får du altid en kvalitetsfuld container, uanset om du vælger 40 fod eller et andet mål. Derfor ender du også med en container, der kan holde i mange år – flere end normen. Vælg mellem standard ISO modeller eller high cube, flat rack samt varianter, der er isoleret. DC-Supply har i deres mange årtier på banen været med til at designe en lang række af projekter, som du kan vælge fra på dc-supply.dk. Det er et innovativt firma, der ikke er bange for at gå tilbage til tegnebrættet. Hvis du har en speciel forespørgsel i forhold til en 40 fods container eller et mindre mål, så kan du i samarbejde med DC-Supply udvikle en passende model.

Køb eller lej en brugt container hos DC-Supply

Det giver mening at købe brugt for mange. Brugt er ikke lig med en lav kvalitet og masser af usikkerhed. DC-Supply inspicerer alle deres brugte købsmuligheder grundigt, så du ved præcist, hvad forholdene er. Dette betyder, at du ikke ender med en træls overraskelse efter køb. Derfor er det lidt mere betryggende at bestille en brugt container hos denne danske specialist. Du kan frit bladre igennem kataloget i underkategorien på hjemmesiden. Måske du er heldig at finde en brugt løsning i forhold til dine krav. DC-Supply tilbyder både køb og salg af brugte containere til nogle af markedets bedste priser.

Køb en brugt eller ny container i mål på 40 fod eller helt ned til 6 fod samt alt midtimellem. Klik ind forbi www.dc-supply.dk, og få et tilbud.