Handel

Redaktionen

Handel

3M 2 komponent lim og lærredstape fra tesa via bbnshoppen.dk

Bestil lærredstape af en særdeles høj kvalitet hos BBN Shoppen, der er eksperter inden for klæbestoffer og limprodukter. Køb også den anerkendte 3M 2 komponent lim via bbnshoppen.dk.


Køb tesa lærredstape hos BBN Shoppen

BBN Shoppen er førende i salg af tape i en erhvervsmæssig kvalitet. Køb både lærredstape til virksomheder og til private på www.bbnshoppen.dk. Lærredstape og gaffatape fra kendte mærker forhandles online. Køb gaffatape og lærredstape fra tesa og 3M, som kan anvendes til en lang række af formål. Man kan benytte lærredstape til bundtning og fastgørelse af kabler, men man kan også benytte gaffatape til midlertidig reparation af ventilationsskakter. Mulighederne er uendelige med den nok mest alsidige type tape, der findes på markedet. Det er ikke tilfældigt, at gaffatape har et ry om at kunne fixe alt. Hvis du leder efter lærredstape af topkvalitet fra tesa og 3M, så tøv ikke med at besøge bbnshoppen.dk. Eksperterne bag denne webshop sidder altid parat til at vejlede, så du ender med den rette lærredstape i posten. Husk, at der både sælges til erhverv og til private handlende.

3M 2 komponent lim fra serien Scotch-Weld

3M 2 komponent lim er noget af det bedste, der findes på markedet. Hos BBN Shoppen har du mulighed for at købe 3M Scotch-Weld 2 komponent lim i en suveræn kvalitet. Denne limtype blev oprindeligt udviklet til flyindustrien, og den er så kraftig, at den kan sammenlignes med svejsninger. 3M 2 komponent lim fra Scotch-Weld serien har mange anvendelsesmuligheder. Denne type konstruktionslim kan benyttes i en lang række af brancher - naturligvis også uden for flyindustrien. Læs mere om konstruktionslim fra Scotch-Weld på www.bbnshoppen.dk og køb ind til stærke priser. Du finder også håndpistoler og dyser til 2 komponent lim fra mærket af. Køb konstruktionslim af bedste kvalitet online.

Se det store udvalg af 3M 2 komponent lim fra Scotch-Weld, der blev udviklet til flyindustrien. Køb også lærredstape og Gaffatape af suveræn kvalitet online hos BBN Shoppen.