Ferie & Rejser

Redaktionen

Ferie & Rejser

Tag på juletur til Tivoli eller julemarked i Lübeck sammen med Ans Rejser

Tivoli i København lokker turister til fra Europa og resten af verden. I juletiden forvandles forlystelsesparken i hjertet af København til noget særligt, man bliver nødt til at se. Ans Rejser arrangerer juleture til Tivoli i KBH, men også til tyske destinationer. Tag bl.a. på julemarked i Lübeck, Berlin eller Hamborg.


Tivoli juletur - Stærk pris

Rejs på Tivoli juletur sammen med Ans Rejser. Denne hyggelige endagstur foregår med firestjernet bus, hvor der bliver serveret let frokost, og en dansk rejseleder er tilknyttet juleudflugten. For en stærk pris følger der også entrebillet til Tivoli med samt skatter og afgifter til Rejsegarantifonden. Opholdet i København er på ca. fem timer, og der bliver derfor god nok med tid til at udforske den julepyntede forlystelsespark midt i hjertet af København. Tivoli er nemlig spækket med lys og boder under deres specielle julesæson. Det er nærmest umuligt ikke at komme i stemning. Med fem timer har man også tid nok til lige at tage en ekstra tur på yndlingsforlystelsen! Bestil en Tivoli juletur allerede i dag på www.ansrejser.dk, inden der bliver udsolgt. Det er den perfekte måde at komme i stemning på op til juleaften, og på hjemmesiden kan du også se billeder fra Tivoli i juletiden.

Skønt julemarked i Lübeck - Klik ind på www.ansrejser.dk

Lübeck er en ikonisk by, som mest af alt er kendt for den lokale marcipan, men som også har et af de flotteste julemarkeder i Tyskland. Ans Rejser tilbyder en todagestur til Lübeck, hvor man har mulighed for at udforske julemarkedet i dybden samt resten af byen. På denne tur bliver det også muligt at handle ved grænsen på vej hjem. De lave grænsepriser i samspil med den lave pris på denne julesmuttur, gør det lige pludselig økonomisk attraktivt at nyde to dage i Lübeck. Køb ind af julegodter på vej hjem, og sørg for at finde nogle af gaverne til familien, eller hvem du ellers har kær. Der er nok muligheder på julemarkedet i Lübeck samt i selve byen.

Læs mere om julemarkederne i Tyskland inkl. Lübeck, Hamborg og Berlin. På ansrejser.dk kan du også bestille en endagsferie til Tivoli i København i juletiden.