Ferie & Rejser

Redaktionen

Ferie & Rejser

Fotobøger og fotofremkaldelse af rejsebilleder til favorable priser hos Dinfotobog

Dinfotobog tilbyder flere muligheder inden for fotobøger samt dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl. 13. Læs mere om, hvordan du kan bestille kvalitetsfuld fremkaldelse på www.dinfotobog.dk.


Fotobøger med dine egne billeder i

Det er muligt at skabe flotte og personlige fotobøger hos Dinfotobog. Bøgerne produceres i Danmark, og derfor kan firmaet tilbyde dag til dag levering i modsætning til mange af konkurrenterne. Klik dig frem til fotobøger som hardcover eller softcover. Vælg fx mellem A4 eller A5 formaterne, eller bestil personlige bøger med fotografier som 20x20 cm eller 30x30 cm. De fås som liggende og stående formater. Det er vigtigt at gøre noget ud af dine kvalitetsfotografier. Det er ganske nemt at skabe en fotobog på www.dinfotobog.dk. Du indsætter blot tekst, effekter, baggrunde samt kanter og så tager softwaren fra Dinfotobog over og skaber en perfekt bog med dine yndlingsfotografier.

Billig online fotofremkaldelse fra denne danske virksomhed

Dinfotobog tilbyder fotofremkaldelse efter samme koncept som fotobøgerne på hjemmesiden. Det er principper om nemhed, hurtighed samt gode priser. Der benyttes Fuji fotopapir med 100 års holdbarhed som garanti, hvis de opbevares korrekt, og papiret fra Fuji benyttes også pga. den bedre farveglans. På dinfotobog.dk har de papiret, uanset dit kameras format. Du kan se en liste over prisniveauerne for de forskellige formater inden for fotofremkaldelse som 10x15, 11x15, 13x18 og op til 20x30 cm med en opløsning på hele 2400x3600 pixels. Hvis du har et kamera, der kan tage billeder i en høj kvalitet, er det en skam ikke også at vælge en høj opløsning og ordentligt papir ved fotofremkaldelse. Da Dinfotobog har beskæftiget sig med fotofremkaldelse i ca. 25 år, ved de, hvordan man gengiver billeder bedst muligt. Billeder er meget mere end farver på et stykke papir. De er ofte en samling af minder, som der ikke kan sættes en værdi på.

I Danmark anno 2019 er det nemmere at bestille fotofremkaldelse online end at tage hen i den lokale fotoforretning. Dinfotobog tilbyder en glimrende, landsdækkende service, hvor man også kan designe egne fotobøger enten som stående eller liggende samt hardcover eller softcover.