Elektronik & Tech

Redaktionen

Elektronik & Tech

Info om E14 LED pærer og universal fjernbetjeninger

I de danske hjem finder man en masse forskellige standarder inden for LED pærer, og det er ikke altid, at de har den rette i det nærmeste supermarked. Hvis du klikker ind på www.av-cables.dk, kan du med garanti finde den rette, om end det er standarden E14, E27, G4 eller noget fjerde. Av-Cables.dk sælger et massivt sortiment af elektronisk tilbehør, og i denne artikel kan du også læse om fordelen ved at købe ny universal fjernbetjening.


Køb E14 LED pærer online, og spar en tur i bil

Er det helt specifikt E14 LED pærer, du står og mangler? Disse fås med forskellig effekt hos Av-Cables.dk. Vælg derfor mellem E14 LED pærer på 2, 4 eller 7 watt samt mange effekter midt imellem. Det siger naturligvis noget om, hvor skarpt din E14 LED pære kan lyse. Hos Av-Cables.dk har de samlet alle de gængse standarder under én hjemmeside, og det betyder, at du ikke kommer til at kigge forgæves. Det tager kun få minutter at bestille, og pga. webshoppens størrelse er du også sikret massive storkøbsfordele. Det betyder i bund og grund, at du kan spare gode kroner og ører på nye E14 LED pærer, eller hvilket som helst andet format du nu skulle stå og mangle til dine lamper.

Gør det hele nemmere med en universal fjernbetjening fra www.av-cables.dk

I en lidt anden ende af webshoppen finder man et velsammensat udvalg af universal fjernbetjeninger. De er altså i stand til at kommunikere med alle dine elektroniske apparater i stuen. Hvis man både har DVD-afspiller, Blu-ray afspiller, fjernsyn, forstærker, satellitmodtager osv., så kan man hurtigt ende med mange fjernbetjeninger på sofabordet. Det er ikke altid lige praktisk eller kønt at se på. Derfor er det forståeligt, at mange danskere investerer i en universal fjernbetjening. Med en universal fjernbetjening kan man hurtigt kode ens normale fjernbetjeninger ind i den, så man kan benytte den til alle de elektroniske apparater.

Køb en universal fjernbetjening, og slip for rodet på sofabordet. Av-Cables.dk har mange typer fra anerkendte brands, du frit kan vælge mellem online. På www.av-cables.dk kan du også vælge mellem LED pærer til stærke priser – formater som E14, G4, E27 med flere.