Elektronik & Tech

Redaktionen

Elektronik & Tech

Få svar på spørgsmål som "Hvad er SAP?" hos 2BM - Her tilbydes bl.a. SAP med Security Dashboard

2BM implementerer, rådiver i og brugertilpasser SAP systemer. Hvad er SAP? tænker du måske nu. Læs med her, og læs desuden om overvågning i SAP med Security Dashboard.


Hvad er SAP? Læs mere her

Hvad er SAP? Det står for Systeme, Anwendungen und Produkte og er et software system, som kan implementeres i enhver større virksomhed og hjælpe til at administrere og effektivisere dens processer. Det kan hjælpe med administrative opgaver, finansstyring, HR, salg og distribution, CMR, materialestyring, produktionsplanlægning og meget mere. Hvad SAP er kan være svært at forklare, men du kan læse mere hos 2BM, implementerer systemerne, rådgiver om dem og tilpasser dem. Systemet kan let tilpasset stort set enhver virksomheds allerede eksisterende infrastruktur uden at der skal pilles ved koderne, for det er lavet så det er enormt tilpasningsdygtigt. Over 400.000 virksomheder bruger SAP i dag, og det gør de fordi, det er en væsentlig effektivisering af virksomhedernes processer. Der er mange penge og mandskabstimer at spare og en masse overflødigt ekstraarbejde og kommunikative misforståelser skæres fra. Så hvad er SAP? Det er fremtiden for enhver virksomhed, som vil gå den digitale udvikling i møde på det bedst mulige ståsted.

Smart og praktisk SAP med Security Dashboard

Dit SAP system indsamler en masse data fra dine kunder, dine medarbejdere og dine partnere, og disse data er betroede og måske personfølsomme data. Ifølge dataloven GDPR er din virksomhed forpligtet til at beskytte denne data, og hvis ikke i har styr på sikkerheden, så er alle andre GDPR tiltage overflødige. 2BM sælger en overbygning til dit SAP system, som hedder Security Dashboard. Det overvåger dit SAP system for brud på sikkerheden og sikrer dig, at dit systems sikkerhed er som den skal være. Med Security Dashboard til overvågning ti SAP kan du let se anormaliteter. Beskyt den personfølsomme data på den mest effektive måde med overvågning i SAP med Security Dashboard, som er et brugervenligt program, der virker i samarbejde med SAP og gør det let for dig at opdage, når noget ikke er som det skal være og troubleshoote det. Læs mere på 2bm.dk om systemet.