Børn & Unge

Redaktionen

Børn & Unge

Modelbiler og legetæpper til gode priser - Legebyen.dk

Legebyen.dk tilbyder modelbiler og legetæpper til gode priser. Glæd dit barn med legetøj fra deres store udvalg. Alt er få klik væk på www.legebyen.dk.


Besøg www.legebyen.dk, og køb modelbiler

Se sortimentet med modelbiler, uanset om du leder efter en moderne eller klassisk modelbil. Udvalget er inddelt i årtier. Du kan købe autentiske modelbiler fra 30’erne helt op til 70’erne på www.legebyen.dk, som altid har et stort udvalg af bilmodeller i sortimentet. Der er varianter fra alle de kendte og klassiske bilmærker - Ford, Cadillac, Chevrolet, GMC m.m. Klik ind på webshoppen, og køb biler fra din yndlingsårgang. Disse samlerobjekter er skabt i formatet 1:18 og i materialerne plast og metal. Modelbilerne er udstyret med et usædvanligt antal detaljer, der gør dem særdeles virkelighedstro. Man kan bl.a. åbne dørene, og rettet kan drejes rundt. Hvis du elsker at samle på retro modelbiler, så kommer du til at elske udvalget, der føres online hos Legebyen.dk.

Sjove legetæpper til stærke priser

Mange af os husker legetæpper fra vores egen barndom. De er stadig populære, og Legebyen.dk sælger også de fantasifulde legetæpper online via webshoppen. Køb et væld af modeller inkl. legetæpper med temaer som zoo, naturliv, trafik og bondegård. De fleste børn har et eller andet tema, de går mest op i, og du kan med stor sandsynlighed finde et legetæppe, der passer til dit barns interesse. Alle tæpperne er i høj kvalitet, og de kan derfor benyttes til hyppig leg uden at slides ned. Du finder også modeller med hinkerude, alfabet og hestemotiver. Der forhandles legetæpper til piger og drenge i forskellige aldersgrupper og med forskellige interesser. Det er sjovt at lege på et af disse tæpper, og det stiller krav til fantasien og er dermed også udviklende. Læs mere online, og bestil direkte fra webshoppen her med legetøj i mange kategorier.

Kigger du efter legetøj til dit barn? Legebyen forhandler legetæpper i høj kvalitet med mange motiver og temaer. Køb også modelbiler fra mange årgange direkte online.