Børn & Unge

Redaktionen

Børn & Unge

Hos Legebyen.dk forhandles bl.a. Dantoy legetøj og Plus Plus brikker online

Hos Legebyen.dk finder du mange forskellige sjove og spændende slags legetøj til gode priser. Du kan bl.a. finde et bredt udvalg Dantoy legetøj og Plus Plus brikker i butikken.


Dantoy legetøj i spændende design

Legebyen.dk sælger et stort udvalg af Dantoy legetøj, som jo er en dansk klassiker, som har lavet enormt mange folkekære klassikere som fx den blå og røde plastikscooter, som nærmest alle børn, der blev født inden for de sidste tre/fire årtier har kørt utrætteligt rundt på i vuggestuen, i børnehaven eller derhjemme. Dantoy legetøj er kendt for høj og holdbar kvalitet, og al deres legetøj er Svanemærket og indeholder altså ikke kemikalier, der er giftige for børnenes hud ved brug. Der er mange forskellige slags Dantoy legetøj, og der vil helt sikkert være noget, som dine børn synes er sjovt at lege med. De har lavet mange forskellige super spændende og sjove modeller af mange forskellige ting, klodser, modeller, cykler, gynger og meget mere. Læs mere om det store udvalg på hjemmesiden www.legebyen.dk, hvor du uden tvivl kan finde lige det, du skal bruge af årets julegaver og fødselsdagsgaver til børnene.

Plus Plus brikker

Legebyen.dk sælger også mange forskellige slags ”logisk” legetøj. Der er mange børn, der elsker udfordringer, og hvis du kender en, der har en lille kunstner gemt inde i sig, så er Plus Plus brikker måske et godt valg. Det er en slags byggeklodser, som har en form som to plus-tegn, der er sat sammen, og deres form gør det muligt for dem at sættes sammen på mange leder og kanter. De er alle ens, og der er ingen motiver – kun forskellige farver – og derfor skal man selv skabe alle figurerne. Det er lidt som LEGO klodser, men det kræver lidt mere kreativitet af barnet og det er netop derfor, det kan være et helt fantastisk legetøj til de rigtige børn, som selv kan skabe og som ikke behøver en opskrift eller en manual til, hvordan man kan bygge et eller andet. Det er til børn, der selv forstår at tænke kreativt og som kan udvikle spændende ideer selv. Køb brikkerne med udvidet returret på hjemmesiden.