Børn & Unge

Redaktionen

Børn & Unge

Bredt udvalg af økologisk babytøj fra Frugi til gode priser hos Organic Footsteps

Hos Organic Footsteps kan du finde et bredt udvalg af økologisk babytøj til gode priser. Læs bl.a. om det gode udvalg af Frugi her.


Stort udvalg af Frugi tøj

Organic Footsteps sælger mange forskellige slags øko børne- og babytøj til gode priser. Der er bl.a. et stort udvalg af Frugi i butikken. Det er et stærkt brand fra England, som blev startet af et forældrepar i 2004 i et forsøg på at lave en bedre verden for deres søn og for alle andre børn. Udover at deres produktion er ansvarlig bæredygtigt funderet, så donerer de også 1% af alt overskud til godgørende projekter med et socialt fokus, især på børn. Der er mange forskellige super smukke designs fra Frugi, som kombinerer humor og æstetik på den bedste måde. Der er smukke nederdele, striktrøjer med motiver og meget mere. Deres tøj er super smukt og sjovt, og dine børn vil helt sikkert elske Frugi, som laver mange forskellige super sjove designs og komfortabelt tøj, der sidder godt på kroppen og ikke indeholder nogen skadelige kemikalier, som kan give børnene allergier.

Økologisk babytøj

Organic Footsteps sælger økologisk babytøj, og du kan helt sikkert finde det, du skal bruge til dine børn i butikken. Der er mange forskellige mærker repræsenterede i butikken, og de har alle det til fælles at de er 100% økologiske og at deres produktion er GOTS certificeret. Det betyder at deres produkter ikke indeholder de skadelige kemikalier, som man normalvis bruger i konventionel tøjproduktion, som kan være skadelige for børns sarte hud og fremprovokere allergier og eksem. Desuden er bomulden økologisk dyrket og grundvandet ikke belastet med unødvendige kemikalier og udpinende produktionsformer. Der er mange forskellige super dejlige designs til gode priser, og du kan være helt sikker på, at du nok skal kunne finde det, du skal bruge af økologisk babytøj i butikken. Der er både bodystockings, heldragter, sparkedragter, trøjer, bluser, jakker, bukser, overtøj, huer, vanter og meget mere. Find lækkert økologisk babytøj på organicfootsteps.dk, hvor du helt sikkert kan finde lige det, du skal bruge.